Hani konuya nasıl girilir, nelerden bahsedilerek konuya bağlanır bilemezsiniz ya.. Aynen o pozisyondayım $u anda..

Eski$ehir’de, çok sevdiğim daha doğrusu sevmeye zorlandığım(!).. S… edin lütfen, sevmeye kendimi zorladığım bir mekanda oturuyorum. Yanımda biram, fonda Lady Gaga ( ki hiç tanımam etmem, dinlemem J ) çalıyor.. Az önce bir arkada$ım ile konu$tum.. Hayatındaki aksiliklerden, olmasını isteyipte olmayan, olmasını istemediğininse nasıl olu$up, kendisine altın tepside sunulduğunu anlattı bana ..

Deği$ik bir durumdu, deği$ik bir ruh hali.. Her iki taraf içinde, kesinlikle !

Anlattıklarına, anladığım, yapabildiğim ölçüde yorum yapmaya çalı$tım. Sözlerin sonu geldi, bugüne kadar böyleydi ama bundan sonra bir $ekilde haber almak,ypabildiğim ölçüde, eski seni yerine getirebilmek adına bir$eyler yapmak istediğimi söyledim ki, bunları söylerken çok içten olduğumu dü$ünüyorum. Dü$ünüyorum da, ne hissettim ?

Hakkaten çok boktan hissettim. Ke$ke söylemeseydim dedim aldığım cevaplar kar$ısında….

-         Buralara gelmiyor musun ?
-         Oralara gelmek istemiyorum!

Devam etti…

-         O zaman ben geleyim mi ?
-         Hayır, sende gelme… ( Hadi gel içelim derdi eskiden.. J )

Mütemadiyen..

-         Peki, ne yapabilirim.. Gerçekten eğer yapabileceğim bir$ey varsa yapmak istiyorum..
-         Hiçbir$ey yapma !

….

Ne heves kaldı ne ba$ka bir$ey ilk ba$larda.. Sonra … Dedim kendi kendime, bir $ekilde bencillik ediyorsun Buğra.. Kar$ı tarafın o andaki ruh halini anlayamıyorsun.. Ama sonra dedim ki, Hayır..

Benim istediğim bu değil. Ben eskiden sahip olduğumu dü$ündüğüm arkada$ımı tekrar görmek istedim. Ben eskiden sahip olduğumu dü$ündüğüm arkada$ım ile yine aynı sohbetleri yapmak istedim. Ben eskiden sahip olduğumu dü$ündüğüm arkada$ım ile aynı $eyleri payla$mak, aynı geyikleri yapabilmek istedim. Eskiden sahip olduğumu dü$ündüğüm arkada$ım o zamanlar mutluydu ama $imdi sesi inanılmaz mutsuz geliyor, aynı mutlu sesi ona kazandırabilmek adına çok ufakta olsa bir$eyler yapabilmek istedim.

Ama bunu, bugün için değil.. Yarın için hiç değil…

Sadece bundan sonrası için istedim. İstemi$tim.. İstiyorum..




edit post

5 Reply to "Bir Arkada$.."

  • DORİS on 13 Ekim 2010 14:14

    iste...

     

    Hanife NİZAMİ on 13 Ekim 2010 14:59

    Selam Buğra,
    İnan ki içinde bulunduğun durum çok karmaşık ve anlaşılmaz.. Bunu kendine bile anlatamazken hayatta başka bir karmaşanın içinde olan bir insana bunu anlatabilmen çok zor (bu eskiden halini uzun uzun anlatmana gerek kalmadan seni hemen anlayan arkadaşın bile olsa!).. Hiçbir şey aynı kalmıyor, kalması da imkansız zaten!! Yaşam bir döngü ve bu döngüde stabil olmak imkansız.. Asıl önemli olan DÜN'ü BUGÜN'de aramak ya da BUGÜN'e taşımak değil, yeni bir BUGÜN yaratmak..Kaybettiğin şeyler (değerler) için üzülme.. Bazen hayatımızda oluşan boşluklar bize yeni şeyler keşfetme fırsatı verir ve o boşluklar sayesinde kendimizi yeni mutlulukların avına çıkmaya hazır hissederiz.. Yeni heyecanlar, yeni arkadaşlıklar, yeni mutluluklar...Olanı değiştirmek yeni bir şey yaratmaktan çok daha zor..İnsan bir şeyleri kendi kafasında bitirmeden, çözüme ulaştırmadan kim ne derse desin ne yapsa yapsın çare olmuyor.. O yüzden arkadaşının sesinde aradığın o mutluluğu o kendi içinde hissetmeden duyabilmen imkansız!.. Yapabileceğin tek şey arkadaşının bu mutluluğu içinde kazanmasını sabırla beklemek...YENİ mutlulukların seninle olması dileğiyle...

     

    French Oje on 14 Ekim 2010 18:39

    rezil etmişsin beni alçak.
    yardım etmek istiyomuş defol beee ben kendi pisliğimde boğulurum. ay bunlar hep ali rıza beyin lafları:)

    hemen düzgün yazı yaz benim hakkımda. hemen durumu düzelt

     

    zey0zey on 15 Ekim 2010 06:49

    karmaşık

     

    İ.x.İ.r on 18 Ekim 2010 00:41

    ve zor..

     
  • Yorum Gönder