Uzun zamandır bir Twilight hadisesi aldı ba$ını gidiyor.. Yok Edward yok Bella derken atladığımız bir$ey var ki filmin müzikleri!

Her sahne ayrı bir $a$ırtıcılıkta.. Bir sahnede inanılmaz hareketli bir müzik ile kar$ıla$ırken, ardından gelen sahnede inanılmaz derecede ki yumu$ak müzik sizi sizden alıyor...

$urada ki yazıda unutmu$um $arkıyı koymayı, dolayısı ile bugün iki adet $arkı payla$acağım.. İki $arkı, iki farklı ruh hali..

$arkılardan ilki, Supermassive Black Hole. Parçayı Muse adlı grup yapmı$.. Punk, PostPunk gibi bir tarzları var. Esasen pek tarzım olmamasına kar$ılık pek bir iyi geliyor, pek bir ho$ oluyor dinlemesi.. Filmi izleyenler bilir, $u me$hur beyzbol sahnesinde çalıyor parça. Eğer bugün hareketli bir parça dinlemek isterseniz de buradan indirebilirsiniz :)

İkinci ruh besleme aracına gelirsek.. Iron and Wane - Flightless Bird American Mouth. Çok daha sade, çok daha huzur verici.. Sözleri biraz garip aslında.. Bence, sözlerini bir kenara bırakarak dinlemelisiniz... Onun haricinde gerçekten insana, sevgilisi ile dansetme isteği veren bir parça.. Hani aklıma geliyor, bir düğünde ilk dans parçası olarak bile deneyebilirim :) Eğer.. Bugün biraz daha sakin, biraz daha duygusal bir ruh haline sahipseniz bence kesinlikle dinleyin, içinizin nasıl huzur dolduğunu göreceksiniz! Buyrun, ikinci parça da burada.

edit post

9 Reply to "Ruh Hali $arkıları - 7"

  • flightlessbrd on 13 Ağustos 2009 03:41

    twilight soundtrack parçalarının bi çoğu bence çok güzel :) ama flightless bir american mouth bilmiyorum bence huzur gibi :)

     

    Bugra on 13 Ağustos 2009 03:57

    Kesinlikle öyle! Son zamanlarda ki favorim diyebilirim sanırım. Mükemmel! Her dinlediğimde farklı bir$ey çağrı$tırıyor.. A$k, Huzur, Mutluluk.. Çok derin, pehh! Ho$geldin bu arada :)

     

    Elizaphelia© on 13 Ağustos 2009 10:00

    Evet, farkındalıklaştırdığın için sevgiler, saygılar =))

     

    spESİfik on 13 Ağustos 2009 10:12

    aa evet son zamnlarda çok sık dinlediğim sarkılardan 2si:D twilight soundtracklerinden let me sign var.rob pattinson kendi sölemiş.zaten dinleyince filmin hangi sahnesinde geçtiği insanın aklına geliyo:D

     

    flightlessbrd on 13 Ağustos 2009 10:56

    hoş bulduk :) twilightın en iyi yanı soundtrack olabilir. bunun yanında cartel burwell in melodileri de var. dinlediysen :)

     

    UndefinabLe© on 13 Ağustos 2009 13:00

    İtiraf etmek gerekirse müzik zevkinize tapılır, bayım. Lan oğlum iyi ki şu müzik şeysini başlattık he. Ben çok değiştim; seni de değiştircem hehoy! (=

    Bu arada o baseball sahnesini izlerken salyalarıma hakim olamıyorum. Ha bir de "Supermassive Black Hole" ilk çıktığı günden beri taptığım bir şarkıdır ;)

    Öptüm tatlı!
    -D-

     

    Bugra on 13 Ağustos 2009 15:24

    Elizaphelia, farkettiğin için ben te$ekkür ederim asıl! :)

    Spesifik, Never Think.. O da ayrı bir olay.. Umarım diğer filmlerin müzikleri de bu kadar $ahane olur..

    flightless, :))) İnanırmısın $u anda, yorumunu okurken farkettim ki Bella's Lullaby çalıyor :) Aynı performansı diğer filmlerden de bekliyoruz diyelim o zaman :))

    -D-, vallahi tatlım.. Çok süper oldu! Aynı $ekilde bende geli$iyorum sayende :) O beyzbol sahnesinde diğerleri de hakim olamamı$tı salyalarına :P Eğiliyorum önünüzde hanımefendi :))

    Sevgiler kocaman, mutluluklar büsbüyük..!

     

    DORİS on 13 Ağustos 2009 21:38

    valla, acayip merak ettim filmi..
    ama uykum var:)))))

     

    Finduilas on 14 Ağustos 2009 07:58

    Claude Debussy - Claire de lune'u da kullanmışlardı. Dinleyiniz o güzel melodiyi.

     
  • Yorum Gönder